Őrölt szegfűbors
25 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Szegfűbors őrölt, szárított.
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tradicionális ízeink újragondolvaFűszeres marharaguElkészítési idő: 3 óraElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:1 kg marhanyak, 2 közepes sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 paradicsom, só, frissen őrölt bors, 1 kk Horváth Rozi őrölt szegfűbors, 2 ek olívaolaj, 2 dl száraz vörösbor.Elkészítése:A vöröshagymát kisebb kockákra vágjuk, majd a felhevített olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát és a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a 2 x 2 centis kockákra vágott húst. Lepirítjuk, felöntjük a vörösborral, fűszerezzük a szegfűborssal, és belekeverjük a meghámozott, feldarabolt paradicsomokat. Lefedve két és fél órán át alacsony hőfokon omlósra főzzük. Tört burgonyával vagy ropogós héjú kenyérrel kínáljuk.Tipp:A marharagut készíthetjük római tálban sütőben is, 150 fokon két órán át sütve.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!