A természet legjava
A természet legjavaA fehérbors lágy borsos ízt kölcsönöz az ételeknek, mivel a borsszemek még nem egészen érettek. A Kotányi fehérborsot úgy dolgoztuk fel, hogy a szemek a lehető legtökéletesebben megőrizzék aromáikat. Ezáltal kevesebb is elég egy kellemesen harmonikus borsos íz eléréséhez
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából!A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon.Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Fehérbors őrölt, szárított
fehérbors
Allergének:
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Ideális halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, mártásokhoz, dresszingekhez, salátákhoz, továbbá jól harmonizál eperrel és ananásszal.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.