A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Fokhagymás pecsenye fűszerkeverék
Fokhagyma, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Petrezselyem, Kapor
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Sült sertésszelet 4 fő részére1 kg bőrös sertéskaraj1 csom. Kotányi Fokhagymás pecsenye fűszerkeverék1 EK disznózsírElkészítés:A bőrt vagdossuk be, a karajt dörzsöljük be a Fokhagymás pecsenye fűszerkeverékkel.Kenjük meg a zsírral, öntsünk rá egy kevés vizet és 180°C-on kb. 70 perc alatt süssük ropogósra.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.