Joghurttal, Természetesen - mesterséges ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezékek nélkül
Kapros salátaöntet fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Dextróz, Cukor, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kapor (7,5%), Kukoricakeményítő, Vöröshagyma, Mustármag, (1,3%) petrezselyem, Citrompor (maltodextrin, gyümölcs szárazanyag), Repceolaj, Bors
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
3-4 adaghoz:- 300 ml natúr joghurt- 1 csomag Kotányi Kapros salátaöntet fűszerkeverékElkészítés:A joghurttal keverjük simára a Kotányi Kapros salátaöntet fűszerkeveréket, majd hagyjuk 4-5 percig állni. Az így elkészített öntetet csak közvetlenül tálalás előtt adjuk a friss, megmosott zöldségekhez, salátákhoz.Tipp:A kapros öntet különösen jól illik uborkasalátához.További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Száraz helyen tartandó.