100% természetes íz, Paradicsommal, olívával és mangóval, Aromazárt csomagolás
Változatos és friss keverékek a természetes ízek kedvelőinek:Természetesen Ízfokozók Tartósítószerek Mesterséges színezőanyagoknélkül*törv. előírás szerint
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Gyümölcs-mediterrán serpenyős ételek fűszerkeverék
Jódozott étkezési só, Vöröshagyma, Fokhagyma, Paradicsompehely (15%) (paradicsomvelő, kukoricakeményítő), Mangópor (3%) (mangó gyümölcsrész, cukor, kukoricakeményítő), Narancshéj, Olívagranulátum (2%), Bors, Oregánó, Bazsalikom, Majoranna, Rozmaring, Borsikafű, Kakukkfű, Zsálya
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
1 Mediterrán serpenyős csirkemellBevásárlólista 2 fő részére:200 g csirkemellfilé, 1 kis cukkini, 1/2 sárga kaliforniai paprika, 1/2 padlizsán, esetleg 1 marék borsóhéj, 1 fej lilahagyma, 4 EK olívaolaj, 1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Serpenyős ételek fűszerkeverék, 1 EK vaj, só ízlés szerintElkészítés:A cukkinit és a padlizsánt szeleteljük fel, a paprikát karikázzuk fel, a hagymát vágjuk hasábokra. 2 EK olajat keverjünk el 1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Serpenyős ételek fűszerkeverékkel, és ebben a zöldségeket min. 15 percig pároljuk. A húst csíkozzuk fel és a maradék olajon jól pirítsuk meg. Adjuk hozzá a zöldségeket és pirítsuk össze. Tálalás előtt keverjük hozzá a vajat és hagyjuk 5 percig állni. Ízlés szerint sózhatjuk.2 Spenótos serpenyős burgonyaBevásárlólista 2 fő részére:450 g burgonya, 1 szál póréhagyma, 4 EK olívaolaj, 100 g párolt spenót, 1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Serpenyős ételek fűszerkeverék, kb. 10 szem koktélparadicsom félbevágva, 50 g juhsajt, 1 EK vaj, só ízlés szerintElkészítés:A meghámozott burgonyát kockázzuk fel és sós vízben főzzük félkeményre. A felszeletelt póréhagymát olajban pirítsuk meg. Adjuk hozzá a burgonyát és jól pirítsuk át, majd a spenótot. Fűszerezzük a Kotányi Könnyű Konyha Serpenyős ételek fűszerkeverékkel, végül pedig a koktélparadicsom, a juhsajt és a vaj kerül bele. Ízlés szerint sózzuk, majd hagyjuk rövid ideig állni.
Hűvös helyen tárolandó!