1 kg csirkeszárnyhoz
Lucullus- Egy kis plusz
Receptek, tippek, termékek:www.szilasfood.hu
Ropogós csirkefalatok fűszersó
Tengeri só, Fűszer őrlemények (római kömény, koriandermag, fűszerpaprika, majoranna, kardamom mag, chili), Szárított fokhagyma, Kristálycukor, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Csípősség-mentes paprikaolaj
Allergének:
Nyomokban zellert és mustárt tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
ReceptajánlatRopogós csirkeszárnyakHozzávalók:1 tasak Lucullus Ropogós csirkefalatok fűszersó, 1 kg konyhakész csirkeszárny, 1 dl étolaj.Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el az étolajjal, majd forgassuk meg ebben a csirkehúst, és hagyjuk állni 20 percig. A húst kiolajozott tepsiben, kevés vízzel, lefedve puhára pároljuk, majd az olajos, fűszeres lével locsolgatva ropogósra sütjük.
Száraz, hűvös helyen tartandó!