Növényi desszert étcsokoládéba (21%) mártva
Étcsokoládé 21 %, kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 35 %.
Összetevők: élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin), növényi rost koncentrátum (kókusz), nedvesítőszer (glicerin), kakaómassza, növényi zsír (pálmazsír), növényi olaj (repce), kakaóvaj, zselésítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aromák.
Átlagos tápérték
100 g termékben
Energia:
1731 kJ / 420 kcal
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
29 g
18 g
Szénhidrát
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok
2,7 g
14 g
Rost
35 g
Fehérje
10 g
Só
0,01 g
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
A termék nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
Ellenőrzött, környezettudatos gazdaságból származó pálmazsírral készült.
Kiszerelés: 26 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen