Magyaros melegszendvics krém
Ivóvíz, Sertéscsontokról mechanikusan lefejtett hús, Gyártási szalonna, Kolbász 10% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Sertésbőr, Baromfibőr, Rizsliszt, Csípős fűszerek, Étkezési só, Szójaliszt, Vöröshagyma dara, Sertésfehérje, Kukoricakeményítő
A termék glutént, mustárt és zellert is felhasználó üzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Hazai Feldolgozású Termék
Elkészítés:A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően a szendvicskrémet még a dobozban összekeverjük, majd kenyérre kenjük, sajttal megszórjuk és sütőben ízlés szerint sütjük. Jó étvágyat!
Minőségét megőrzi (év): a doboz alján, vagy tetején jelzett év végéig.Felbontás után hűtőszekrényben legfeljebb 2 napig tárolható!