Kategorien
Kategorien
Suche
HU
EN
DE
Profil
Warenkorb
-
Kategorien
Sonderangebote
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Haas Quittin Nagymama Lekvárja zselésítő befőzőszer 20 g
339
Ft
In den Warenkorb
Befőzés
Tartós élelmiszer
Sütési, főzési alapanyag
Befőzés
Előző termék
Következő termék
Haas Quittin Nagymama Lekvárja zselésítő befőzőszer 20 g
Artikel-Nr.:
FP_VC61020
Bestellbar
339
Ft
Gyűjtőcsomagolás
:
40 db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség
:
1
Mehr Details
In den Warenkorb
Bonuspunkte:
3 Ft
8x Superbrands, Édes és sűrű lekvárhoz, Dunsztolás nélkül, Tartósítószer nélkül
1 kg gyümölcs + 1 tasak Haas Quittin + 1 kg cukor = Lekvár
A tasak tartalma 1 kg gyümölcshöz + 1 kg cukorhoz elegendő, melyből 2 kg lekvár készíthető. A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során.
Beschreibung
Drucken
Empfehlen
Beschreibung
Daten
Beschreibung
Termékleírás
Jellemzők
8x Superbrands, Édes és sűrű lekvárhoz, Dunsztolás nélkül, Tartósítószer nélkül
Termék információk
1 kg gyümölcs + 1 tasak Haas Quittin + 1 kg cukor = Lekvár
A tasak tartalma 1 kg gyümölcshöz + 1 kg cukorhoz elegendő, melyből 2 kg lekvár készíthető. A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel az Ön lekvárja gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során.
Összetétel
Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Allergén összetevők
Tej, Kén-dioxid / Szulfitok
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Befőzési útmutató:
Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot!
1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg.
2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert.
3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcs- zselésítőszeres keveréket.
4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze.
5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le.
Hasznos tanácsok:
A tökéletes végeredmény érdekében kizárólag ép és alaposan megtisztított gyümölcsöket használjon, emellett fokozottan ügyeljen a konyhai eszközök, befőttes üvegek és a tetők tisztaságára is. A megadott anyagmennyiségeket és a javasolt elkészítési időket feltétlenül tartsa be.
Lédús és/vagy alacsony pektintartalmú gyümölcsök esetében (cseresznye, szőlő, szeder, őszibarack, körte, narancs) 1 kg gyümölcshöz 2 tasak Haas Quittin zselésítőszert használjon fel.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Daten
Szállítási Költség
:
1899
Vonalkód
:
5999543466013
Gewicht:
20 g/db
Sonderangebote
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Sprache ändern
hu
en
de
Einloggen
Email
Password
Anmelden
Registrieren
Ich habe mein Passwort vergessen
Kategorien
Profil
Warenkorb
0
Cookie Einstellungen
Unsere Website verwendet Cookies, die für den grundlegenden Betrieb unerlässlich sind. Um die Funktionalitäten zu erweitern, können Sie die Marketing Cookies zulassen, mit den Sie auch den
Datenschutzerklärung
akzeptieren.
Cookies benötigt, um zu funktionieren
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Ich stelle es ein