Kategorien
Kategorien
Suche
HU
EN
DE
Profil
Warenkorb
-
Kategorien
Sonderangebote
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
1995
Állateledel, felszerelés
208
Baba és gyerek
121
Édesség - nasi
2599
Ital és kellék
2186
Otthon és iroda
746
Pékáru és sütemény
36
Szépség és egészség
1996
Tartós élelmiszer
2491
Tejtermék -sajt - tojás
60
Vegyi -papír
1026
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3977
Vitaminok
788
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Dr. Oetker dzsemfix sárgabarackhoz 3 x 20 g
839
Ft
In den Warenkorb
Befőzés
Tartós élelmiszer
Sütési, főzési alapanyag
Befőzés
Előző termék
Következő termék
Dr. Oetker dzsemfix sárgabarackhoz 3 x 20 g
Artikel-Nr.:
FP_VC61280
Bestellbar
839
Ft
Gyűjtőcsomagolás
:
13 db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség
:
1
Mehr Details
In den Warenkorb
Bonuspunkte:
8 Ft
Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és cukortakarékos!, Családi csomag kedvező ár!
Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét.
Dr. Oetker - 100 éve egy darabka otthon
Beschreibung
Drucken
Empfehlen
Beschreibung
Daten
Beschreibung
Termékleírás
Jellemzők
Dunsztolás nélkül!, 3 tasak 3,75 kg gyümölcshöz, Sárgabarackból készülő lekvár vagy dzsem készítéséhez, 1250 g sárgabarack, 350 g cukor, Gyors és cukortakarékos!, Családi csomag kedvező ár!
Termék információk
Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét.
Márka információk
Dr. Oetker - 100 éve egy darabka otthon
Összetétel
Dextróz, Zselésítőanyag (pektinek (E 440)), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E 330)), Tartósítószer (szorbinsav (E 200))
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Adagolás:
1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix Sárgabarackhoz.
1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük.
Dzsem készítéséhez a megtisztított, kimért gyümölcs felét apróra vágjuk, másik felét pépesítjük.
2. Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről.
3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk.
Tipp:
- Friss helyett használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki a szükséges mennyiséget.
- A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott üveget hűtőszekrényben tároljuk.
- További tippek, javaslatok: www.befozok.hu oldalon.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Daten
Szállítási Költség
:
1899
Vonalkód
:
5997381363587
Gewicht:
70 g/db
Sonderangebote
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
1995
Állateledel, felszerelés
208
Baba és gyerek
121
Édesség - nasi
2599
Ital és kellék
2186
Otthon és iroda
746
Pékáru és sütemény
36
Szépség és egészség
1996
Tartós élelmiszer
2491
Tejtermék -sajt - tojás
60
Vegyi -papír
1026
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3977
Vitaminok
788
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Sprache ändern
hu
en
de
Einloggen
Email
Password
Anmelden
Registrieren
Ich habe mein Passwort vergessen
Kategorien
Profil
Warenkorb
0
Cookie Einstellungen
Unsere Website verwendet Cookies, die für den grundlegenden Betrieb unerlässlich sind. Um die Funktionalitäten zu erweitern, können Sie die Marketing Cookies zulassen, mit den Sie auch den
Datenschutzerklärung
akzeptieren.
Cookies benötigt, um zu funktionieren
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Ich stelle es ein