Egy finom savanyú cukkini ebédhez vagy vacsorához?A Virágoskúti Biogazdaságban készített bio savanyú cukkini, bio steviával édesítve.
Összetevők: bio cukkini, felöntőlé (ivóvíz, bio stevia, bio ecet, só), bio kapor, bio koriandermag, bio mustármag, bio borsikafű. Felbontás után, hűtőben tárolva kb. 5 napig eltartható.
Ki ne szeretné a magyar konyha savanyúságait?Savanyúságot ehetünk ebédre, vacsorára, pörkölthöz, húsokhoz, de még salátákban is használjuk olykor.Az egyik kedvenc ezek közül a savanyú cukkini. Bár kevésbé ismert mint az uborka, de higgye el, nem fog csalódni benne. Osztatlan sikert aratott a kollégák körében.
A Virágoskúti Biogazdaságban készített bio savanyú cukkini, bio steviával édesítve. Egy kis mértékben. Éppen annyira, amennyi ahhoz szükséges, hogy egy tökéletes savanyúságot kapjunk.