Olasz paradicsomos “nudli”
Összetevők:
rehidratált burgonya 70% (ivóvíz, burgonyapehely), búzaliszt, burgonyakeményítő, dehidratált paradicsom 3%, rizsliszt, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, tartósítószer: Kálium-szorbát.
A kiemelt összetev- ők allergiát vagy intolleranciát okozhatnak. Nyomokban tejet és tojást és szóját tartalmazhat.
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó.
Elkészítési javaslat: öntse a gnocchit forrásban lévő, sós vízbe. Miután a gombócok feljöttek a víz felszínére, várjon még 2 percet, majd szűrje le és tálalja kedvenc mártásával.
Származási ország: Olaszország
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)