Egész kömény
25 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Kömény egész, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaKöményes házi sajtElkészítési idő: 15 perc + 2 napElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:Fél liter sűrű görög joghurt, 1 ek Horváth Rozi egész kömény, 1 ek só, 1 kk fehérborecet.Elkészítése:A köménymagot egy száraz, forró serpenyőben folyamatosan mozgatva addig pirítjuk, amíg a szemek kipattognak. A joghurthoz keverjük a sóval és az ecettel, majd egy kifőzött, steril textilpelenkába, konyharuhába csomagoljuk. Csomót kötünk a batyura, majd a hűtő rácsára vagy egy lábasra támasztott fakanálra kötözzük, így hagyjuk lecsepegni két éjszakát. Frissen két hétig áll el. Olívaolajjal felöntve úgy, hogy az olaj teljesen ellepje, vagy sóoldattal körbekenve akár egy hónapig eltartható.Tipp:A pirítás során a köménymagok íze sokkal mélyebbé, intenzívebbé válik.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!