Őrölt fehérbors
25 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítésgükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszertelet vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.huSikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Fehérbors őrölt, szárított aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaFehérborsos gombamártásElkészítési idő: 45 percElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:500 g csiperke vagy laskagomba, 2 ek olaj, 1 kis fej hagyma, 1 kk Horváth Rozi őrölt fehérbors, fél csokor petrezselyem, 1 kk só, 1 dl habtejszínElkészítése:A gombákat megtisztítjuk és vastag szeletekre vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és forró olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát és magas lángon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk a Horváth Rozi őrölt fehérborssal és lefedve 5 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk, végül megszórjuk friss petrezselyemmel. Pirítós kenyérrel, rizzsel vagy tésztával tálaljuk.Tipp:A fehérbors enyhe csípőssége nagyon jól illik a gombához, tejszínes mártásokhoz, sült zöldségekhez.
Száraz helyen tartandó!