Őrölt kömény
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Kömény őrölt, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaBuggyantott tojáslevesElkészítési idő: 30 percElkészítés: átlagosKöltség: olcsóHozzávalók:1 kis fej hagyma, 2 ek olaj, 1 tk Horváth Rozi őrölt kömény, 1 tk fűszerpaprika, só, bors, 1,5 liter zöldségalaplé, 4 tojás, 1 ek liszt.Elkészítése:Egy lábasban felhevítjük az olajat, majd közepes hőfokon puhára dinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a lisztet és folyamatos kevergetés mellett világosra pirítjuk. A tűzről levéve belekeverjük a fűszerpaprikát és az őrölt köményt, majd felöntjük a zöldségalaplével. Sózzuk, borsozzuk, tíz percig forraljuk.A tojásokat egyenként kis tálkákba törjük. A levest fakanállal addig kevergetjük, amíg erősen örvényleni kezd, ennek a közepébe engedjük egyenként a tojásokat. Addig főzzük, amíg a fehérje megszilárdul, ezután le lehet venni a tűzről, így a sárgája lágy marad.Tipp:Kevés csípős paprikával és pirított zsemlekockával még tartalmasabb a leves.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!