A Természet Legjava
A fahéj a világ egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszere. Jellegzetes édes-fűszeres íze semmivel sem összetéveszthető. A főzés elején érdemes az ételekhez adni, hogy aromái minél jobban kiteljesedjenek.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Fahéj egész, szárított
fahéj
Allergének:
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Gyümölcsök, sütemények, vörös hús, forralt bor, grog ízesítésére ajánljuk. Az indiai, marokkói és karibi ízvilágot varázsolhatjuk általa otthonunkba.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.