A természet legjava
A természet legjavaA feketebors pikáns csípősséget kölcsönöz, különösen, ha minél tovább főzzük együtt az étellel. A feketebors aromája frissen őrölve vagy mozsárban összetörve érvényesül a legjobban.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Feketebors egész, szárított
Feketebors
Allergének:
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Ideális húsételek, halak, zöldségek, levesek, mártások, dresszingek, saláták ízesítésére.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.