A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Magyaros sültek fűszersó
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Fokhagyma, Vöröshagyma, Pasztinák, Bazsalikom, Majoranna, Koriander, Kömény, Borsikafű, Szerecsendió, Kakukkfű
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Magyaros sertésszelet tarhonyával 2 fő részére:2 szelet kb. 200 g-os sertéscomb1 EK Kotányi Magyaros sültek fűszersó2 db paprika2 db paradicsom1 db vöröshagyma2 EK növényi olaj80 g tarhonyaElkészítés:A hússzeleteket megklopfoljuk, megszórjuk Magyaros sültek fűszersóval és rövid ideig állni hagyjuk. A finomra vágott hagymát megpirítjuk, rátesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben a hús mindkét oldalát forró olajban hirtelen átsütjük. Beletesszük a lecsós alapba, kevés vízzel felöntjük és puhára pároljuk.Eközben elkészítjük a tarhonyát és a hússal tálaljuk.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap / hónap / év): lásd a csomagoláson.