A Természet Legjava
A majoranna íze aromás, a különösen kíméletesen szárított Kotányi majoranna illóolajokban gazdag marad, így zamata főzéskor olyan, mintha friss majorannát használnánk.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Majoranna morzsolt, szárított
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt, szezámmagot és csillagfürtöt tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Általános fűszere a kacsa- és libasültnek, hüvelyesekből készült, valamint gombás, húsos és káposztás ételeknek.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.