A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Mustáros pác fűszerkeverék
Mustárpehely (53,5%), Fokhagyma, Kömény, Bors, Chili, Kakukkfű, Majoranna
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Pácolt szűzérmék 2 fő részére:4 db (kb. 80 g-os) sertés szűzérme1 ek Kotányi Mustáros pác fűszerkeverék2 ek növényi olajsóElkészítés:A Mustáros pác fűszerkeveréket keverjük el az olajjal és kenjük be a szűzérmék mindkét oldalát a páccal.Letakarva egy éjszakán át pácoljuk a hűtőben.Sózzuk, majd serpenyőben süssük készre.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tápanyagok
Számított tápanyagértékek