Krémpor: cukor, módosított keményítő, 7,3% csokoládé chips (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeáló lecitinek), glükóz-szirup, pálmaolaj, emulgeáló E472a, karamell por (karamell, maltodextrin), zselésítőszer: karragén, tejfehérje, aroma, színezék (E150b, E160a), Máz keverék (31%): cukor, módosított keményítő, só, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, sáfrányból származó koncentrátum, természetes aroma, Csokoládé drazsé (7,7%): teljes tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeáló szója lecitinek, természetes vanília aroma), sóskaramella darabok (cukor, invert cukorszirup, vaj, glükóz-szirup, tengeri só, fölözött tejpor, savasságot szabályzó E500, emulgeáló lecitinek)
Allergének vastagon szedve.
Nyomokban tojást és diót tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
További hozzávalók:A desszertkrémhez: 250 ml hideg tej, 200 g tejszínhab;A mázhoz: 1 ek. (kb. 15 ml) víz.Elkészítési javaslat:Öntsük a hideg tejet egy magas falú keverőpohárba a desszertkrémporral és elektromos mixerrel vagy habverővel először alacsony fokozaton, majd a legnagyobbon verjük fel kb. 2 perc alatt, amíg világos krémet nem kapunk. Egy kis tálban keverjük el a máz keveréket egy evőkanál vízzel. Öntsük a hideg tejszínt egy magasfalú keverőpohárba és kézi mixerrel vagy habverővel a legmagasabb fokozaton verjük fel, míg kemény nem lesz. A kész desszertkrémet egyenlően töltsük tálalópoharakba, díszítsük tejszínhabbal, mázzal és a csokoládé drazséval. Tálalásig tároljuk hűtőszekrényben.
Tárolása száraz, hűvös helyen.Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson