Tökéletesen alkalmas a hagyományos panírmorzsa/zsemlemorzsa helyettesítésére, nem szívja meg magát olajjal, hagyományos állag és íz!
Tökéletesen alkalmas a hagyományos panírmorzsa helyettesítésére.
Összetevők: élelmi rostok (cellulóz), színezék: kurkuma, savanyúságot szabályozó anyag: aszkorbinsav.
Nem tartalmaz:
Felhasználási javaslat:
A panírozni kívánt élelmiszert (hús, zöldségek) forgassuk bele Rost sütőmixbe, majd felvert tojásba, utána forgassuk bele a Panírba. Forró olajban süssük ki. Sajt panírozásánál duplán panírozzunk. A panír nem sül sötét aranybarnára, színe világosabb marad és nem telítődik olajjal/zsírral.
A Panír alkalmas zsemlemorzsa helyettesítésére is - ebben az esetben kevés vajon pirítsunk tetszőleges mennyiségű Panírt, amit ugyanúgy használhatunk, mint hagyományos társát.
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben: