A természet legjava
A természet legjavaA metélőhagymának friss, intenzív, vöröshagymára emlékeztető íze van, de annál enyhébb.Egész Európában kedvelt fűszernövény. A Kotányi Metélőhagymát a főzés végén érdemes az ételhez adni, így érhető el a legkedvezőbb ízharmónia.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából!A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon.Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Metélőhagyma szeletelt, szárított
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Sajtok, túrókrémek, vajkrémek, halételek, levesek, saláták és dresszingek ízesítéséhez.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.