A természet legjava
A természet legjavaA fokhagyma és a só a mediterrán konyha elengedhetetlen ízesítői. A Kotányi Fokhagymasóban e két összetevő arányait úgy állítottuk össze, hogy használatakor a legfinomabb ízhatást érhesd el.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon.Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Fokhagymasó, fűszersó
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), (39,7%) fokhagyma, Kukoricakeményítő
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Felhasználási javaslat:Ajánljuk húsok, zöldségek, tésztás és paradicsomos ételek, levesek és szószok ízesítéséhez.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.