A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Szárnyaspác fűszerkeverék
Paprika, Fokhagyma, Rozmaring, Vöröshagyma, Bazsalikom, Citromfű, Kakukkfű, Oregánó, Kömény
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Pácolt csirkemell 2 fő részére:2 db bőrös csirkemellfilé1 EK Kotányi Szárnyaspác fűszerkeverék2 EK olívaolaj1 EK narancslésóElkészítés:- Az olívaolajat, narancslevet és a Szárnyaspác fűszerkeveréket alaposan keverjük el. Kenjük be vele a csirkemellet.- Fedjük le és pácoljuk egy éjszakán át a hűtőszekrényben.- Sózzuk és tapadásmentes serpenyőben süssük készre.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.