20-25 perc és kész!, Aromazáró csomagolás
Természetesenmesterséges ízfokozók • tartósítószerek • mesterséges színezékeknélkül
További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Bombay masala fűszerkeverék
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Vöröshagyma, Fokhagyma, Gyömbér, Kardamom, Görögszéna, Koriander, Szerecsendió, Bors, Cayenne bors, Szegfűbors, Fahéj, Szegfűszeg
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Bombay masala3-4 fő részére:350 g csirkehús filé, 1 db vöröshagyma, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bombay masala fűszerkeverék, 1 doboz kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerintElkészítés:A csirkehúst kockázzuk fel, a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra. A húst szezámolajon jól pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a hagymát. Pirítsuk tovább. Szórjuk meg a Kotányi Bombay masala fűszerkeverékkel, engedjük fel a kókusztejjel és főzzük tovább, amíg a kókusztej mennyisége a felére csökken. Szójaszósszal, sóval és borssal ízesíthetjük.Tipp: Basmati rizzsel tálaljuk.
Száraz helyen tartandó.