100% természetes íz, Citromhéjjal, borssal és mentával, Változatos és friss keverékek a természetes ízek kedvelőinek, Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Halak fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Barnacukor (cukor, cukornádszirup, karamellcukor-szirup), Vöröshagyma, Fokhagyma, Bors (3,9%), Kurkuma, Rozmaring, Citromhéj (2,5%), Kakukkfű, Petrezselyem, Menta (1,7%), Borsikafű, Bazsalikom, Természetes citrom aroma, Tárkony
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Fogasfilé cukkinivelBevásárlólista 2 fő részére:300 g fogasfilé, 3-4 EK olívaolaj, 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék, citromlé, 1 cukkiniElkészítés:A halat tisztítsuk meg, majd itassuk fel a nedvességet és 1-2 EK felforrósított olajon a filéket 2-3 percig pirítsuk, majd szórjuk meg a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel és alacsony hőfokon süssük át. Eközben mossuk meg a cukkinit, kockázzuk fel és a maradék fűszerkeverékkel szórjuk meg, majd 1-2 EK olajon süssük meg. A halat és a cukkinit kevés citrommal ízesítstük.Citromos pirított zöldségekBevásárlólista 2 fő részére:1 EK olívaolaj, 500 g zöldség (pl. gomba, cukkini, kukorica, répa, karalábé), 1/2 csomag Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverék, 1/4 pohár Crème fraîcheElkészítés:A gombát, karalábét és a répát pucoljuk meg és szeleteljük fel, a cukkinit mossuk meg és kockázzuk fel. A zöldségeket forró olajon pirítsuk át, majd ízesítsük a Kotányi Könnyű Konyha Halak fűszerkeverékkel, végül adjuk hozzá a Crème fraîche-t.További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Száraz helyen tartandó.