Koriander egész
20 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Koriander egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaFalafelElkészítési idő: 1 óra + 12 óra áztatásElkészítés: könnyűKöltség: átlagosHozzávalók:
Fél kg száraz csicseriborsó, 1 csokor petrezselyem, 1 ek őrölt római kömény, fél ek Horváth Rozi koriander, 2 gerezd fokhagyma, 1 kis fej hagyma, 2 ek liszt, 1 ek olívaolaj, 1 tojás, só, étolaj a sütéshez.Elkészítése:
A csicseriborsót egy éjszakára bőséges vízbe áztatjuk. Másnap leszűrjük, alaposan hagyjuk lecsepegni, majd turmixgéppel enyhén darabosra daráljuk a hagymával, fokhagymával, liszttel, tojással és petrezselyemmel. A koriandert őröljük le vagy mozsárban törjük finomra. A fűszereket hozzákeverjük a csicseriborsós keverékhez, majd fél órát letakarva pihentetjük a masszát. Ezután diónyi golyókat formálunk belőle, majd forró olajban barnára sütjük őket. Kívül ropogós, belül könnyű, krémes állagúnak kell lennie. Hummusszal, friss zöldségekkel, fűszeres joghurttal tálaljuk.Tipp:
Egy kevés cayenne bors vagy chilipehely még jobban elmélyíti a falafel ízét.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!