Egész szegfűszeg
25 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Szegfűszeg egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaCsípős forralt borElkészítési idő: 20 percElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:1 liter száraz vörösbor, fél liter víz, 10 szem Horváth Rozi egész szegfűszeg, 1 csillagánizs, 1 kis rúd fahéj, 20 dkg cukor, 1 vaníliarúd, 1 narancs, fél tk feketebors, 1 kisebb csilipaprika.Elkészítése:A vaníliát hosszában felhasítjuk, kikaparjuk a magjait, majd a narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és minden fűszerrel, vízzel és borral egy lábasba tesszük. 10 percig forraljuk, ha szükséges ízesíthetjük egy csipet sóval, cukorral, vagy vízzel. Leszűrve, forrón adagoljuk a bögrékbe.Tipp:Füstösebb ízhez használjunk füstölt jalapeno paprikát, chipotle-t, amitől igazán mély színű lesz a forralt bor.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!