Őrölt babérlevél
35 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Babérlevél őrölt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaCsicsókasalátaElkészítési idő: 1 óraElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:
1 kg csicsóka, 2 ek olívaolaj, 1 ek fehérborecet, 1 kk só, frissen őrölt bors, 1 kk Horváth Rozi őrölt babérlevél.Elkészítése:
A csicsókat 200 fokra előmelegített sütőben nagyjából 30-35 perc alatt teljesen puhára sütjük. A héja ilyenkor teljesen megbarnul, a húsa karamellizálódni kezd, amiről édeskés-füstös aromát kap.Mikor teljesen kihűlt, kanállal kikaparjuk a húst a héjból. Az olajat, ecetet, sót, borsot és az őrölt babérlevelet egy tálban simára keverjük egy evőkanál vízzel. Óvatosan a csicsókához forgatjuk, legalább 1 órát állni hagyjuk. Intenzív ízű köret, ezért kevésbé hangsúlyos húsokhoz, csirkéhez, pulykához, natúr sertéshúsokhoz ajánljuk.Tipp:
Főtt burgonyával vagy tejszínnel lehet lágyabbá tenni az ízeket, így önálló fogásként is megállja a helyét.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!