Magyaros sertéssült fűszersó
30 db/karton
1 kg húshoz, Aromazáró csomagolásban
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Fokhagyma, Cayenne bors
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaSült malaccsászárElkészítés: KözepesKöltség: ÁtlagosHozzávalók:1 kg malaccsászár, 1 fej fokhagyma, 1 tasak Horváth Rozi Magyaros sertéssült fűszerkeverék, 60 dkg burgonya, 2 ek zsír.Elkészítése:A húst megtisztítjuk, a bőrét éles késsel óvatosan bevagdossuk, majd bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 20 percig pihentetjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk, 3-4 centis kockákra vágjuk, a fokhagymát héjával együtt félbevágjuk. Az alapanyagokat egy tepsibe tesszük, a zsírt eloszlatjuk a húson, majd 5 evőkanál vizet teszünk alá. Lefóliázva, 180 fokra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük. Ezután fólia nélkül, grillfokozaton ropogósra sütjük.Tipp:
A császárhúst édemes egyben sütni, így a bőre ropogós, a húsa szaftos, omlós marad.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!