Fűszersó, 1 kg húshoz
30 db/karton
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Rablóhús fűszersó. Aromazáró csomagolásban
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Ízfokozó nátrium-glutamát, Fokhagyma, Kömény, Vöröshagyma, Rozmaring
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaRablóhúsElkészítési idő: 2 óraElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:50 dkg sertéshús, 1 csom. Horváth Rozi Rablóhús fűszersó, 4 burgonya, 20 dkg füstölt szalonna, 2 db paradicsom, 2 db paprika, 2 db vöröshagyma, kevés só.Elkészítése:A húst kockázzuk fel 2x2 centis darabokra, szórjuk be a Horváth Rozi Rablóhús fűszersóval és hagyjuk egy órán át állni. A burgonyákat és hagymákat hámozzuk meg, majd a zöldségekkel és a szalonnával együtt szeleteljük fel akkora darabokra, mint amilyenre a húst vágtuk, majd ízlés szerint fűszerezzük. A hozzávalókat felváltva húzzuk fel a nyársra. A nyársakat egyesével csomagoljuk be alufóliába, és egy tepsiben 180°C-on kb. egy órán át süssük. Ha a hús megpuhul, a fóliákat bontsuk meg és a nyársakat 5-10 percig pirítsuk.Tipp:Az alufóliába tehetünk néhány kanál alaplevet, hogy még szaftosabbak legyenek a nyársak.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!