Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, színezőanyagok nélkül
Az autentikus mexikói ízt a tüzes fűszerek adják, amelyek megtalálhatóak a Kotányi Grill Mexikó fűszersóban is.
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Mexikó fűszersó
Aromazáró csomagolás
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Bors, Cayenne bors, Chili, Természetes aroma (zellerrel és szójával), Mustárpehely, Koriander, Fokhagyma, Vöröshagyma, Petrezselyem, Kakukkfű, Repceolaj
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz) és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Rozmaringos sertésborda grillezett zöldségekkel2 fő részére:2 szelet sertésborda, 2 EK Kotányi Grill Mexikó fűszersó, 2 EK kukoricaolaj, 1 EK méz, 1 TK Kotányi őrölt rozmaringA grillezett zöldségekhez:2 főtt kukorica, 2 db félbevágott paradicsom, 1 EK kukoricaolaj, só, Kotányi feketebors malomElkészítés:A kukoricaolajat keverjük el a Kotányi Grill Mexikó fűszersóval, mézzel és rozmaringgal. A hússzeletek mindkét oldalát kenjük be ezzel a fűszeres olajjal és kb. 20 percig hagyjuk pácolódni, végül grillen süssük készre. A kukoricát és a paradicsomot locsoljuk meg kevés olajjal, grillen süssük ki, és sóval, borssal ízesítsük. A hússzeletekkel tálaljuk.Tipp:Kínálhatunk mellé chiliszószt is.További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Felhasználási javaslat:Ajánljuk grillezett báránysültekhez, borjú-, sertés- és szárnyashúshoz, zöldségekhez.
Száraz helyen tartandó.