A Természet Legjava
A babérlevél jellegzetes aromájú fűszer. A szárított levelek kevésbé kesernyések és a bennük lévő magas aromatartalom miatt alkalmasabbak a főzésre, mint frissen.A Kotányi Babérlevél finom, fűszeres ízt kölcsönöz az ételeknek.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Babérlevél egész, szárított
babérlevél
Allergének:
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Levesek, raguk, hal- és vadételek, hüvelyesek, szószok és pácok fűszerezésére ajánljuk.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.