Gyros gyorspác
30 db/karton
1 kg húshoz, 20-25 perc alatt omlós, ízletes hús
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Gyros gyorspác fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Vöröshagyma, Oregánó, Paprika, Fokhagyma, Cukor, Rozmaring, Bors, Kukoricakeményítő, Citrompor (maltodextrin, gyümölcs szárazanyag), Fehérjebontó enzim: papain
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaGyros görög salátávalElkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:
1 kg sertéscomb, 1 csomag Horváth Rozi Gyros gyorspác, 1 kígyóuborka, 3 paradicsom, 3 paprika, 2 közepes fej lilahagyma, 12 dkg olívabogyó, 20 dkg feta sajt, Horváth Rozi Oregánó, olívaolaj, só.Elkészítése:
A megtisztított sertéscombot vágjuk vékony csíkokra, majd szórjuk meg a Horváth Rozi Gyros gyorspáccal és kb. 15-20 percig hagyjuk állni. A salátához a zöldségeket és a feta sajtot kockázzuk fel falatnyi darabokra. Egy tálban keverjük össze a zöldségeket és az olívabogyót, szórjuk meg az oregánóval és locsoljuk meg kevés olívaolajjal, majd óvatosan keverjük ismét át. Végül adjuk a salátához a felkockázott feta sajtot is. A húscsíkokat egy serpenyőben, kevés olajon több részletben süssük készre, majd tálaljuk a görög salátával.Tipp:
A házi gyros-hoz tálaljunk friss, ropogósra sült burgonyát.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!