Milánói szósz
Ivóvíz, Sűrített paradicsom (20,8%), Champion gomba (15%), Cukor, Növényi olaj, Vöröshagyma (3%), Sűrítő anyag (módosított kukoricakeményítő), Konyhasó, Gombás erőleves, Petrezselyemzöld, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Oregánó
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Származási hely: Lengyelország
A Dawtona receptje a finom ételhez - karamellizált champion gomba30 perc4 főÖsszetevők:Dawtona milánói szósz, 400 g vékony tészta, 200 g kis champion gomba, balzsamecet, cukor, só, bors, petrezselyemzöld, 200 g koktélparadicsom díszítéshez.Elkészítési javaslat 4 személyre:Megfőzzük a tésztát, félbevágjuk a champion gombát és kis olívaolajban megsütjük. Sóval, borssal és egy csipetnyi cukorral fűszerezzük. Utána kis mennyiségű balzsamecetet öntünk rá úgy, hogy a cukorral összekeverve a gomba szép színű legyen. A lábasban felmelegítjük a Dawtona szószt, hozzáadjuk a tésztát energikusan keverve. Kirakjuk a tányérra, rátesszük a gombát, a finomra vágott petrezselymet és a negyedre vágott koktélparadicsomot.
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a zárófedélen jelzett időpontig.Száraz, hűvös helyen tárolandó!Felbontás után, hűtőben tárolva, legfeljebb két napig fogyasztható.