Édes-savanyú szósz ananásszal
Ivóvíz, Cukor, Sűrített paradicsom (9%), Ananász (7%), Pritamin paprika (5%), Sárgarépa (5%), Vöröshagyma (4%), Sűrítő anyag (módosított kukoricakeményítő), Konyhasó, Ecet, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Fokhagymakivonat, Fűszerek
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Származási hely: Lengyelország
A Dawtona receptje a finom ételhez - sertéshús édes-savanyú szószban jázminrizzsel30 perc4 főÖsszetevők:Dawtona édes-savanyú szósz, 200 g sertéscomb, 1 doboz ananászkarika, 2 sárgarépa, zöldpaprika, 2 chili paprika, 400 g jázminrizs, sárgarépa, zeller, hagyma, fél fokhagymafej, 400 g spagetti, 30 g reszelt parmezán, néhány friss bazsalikomlevél, só, bors.Elkészítési javaslat 4 személyre:A kockára vágott sertéshúst megsütjük. Kis kockára vágjuk a sárgarépát, ananászt és a paprikát, majd hozzáadjuk a húshoz. A továbbiakban úgy sütjük, hogy a zöldségek ropogósak, a hús pedig szaftos maradjon. Sóval, borssal és finomra vágott chilipaprikával fűszerezzük. Az egészet összekeverjük a Dawtona édes-savanyú szósszal és felforraljuk. Rizzsel tálaljuk.
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a zárófedélen jelzett időpontig.Száraz, hűvös helyen tárolandó!Felbontás után, hűtőben tárolva, legfeljebb két napig fogyasztható.