Összetevők
Fruktóz-glükóz szirupVízNarancslé 50% (sűrítményből visszahígítva)Étkezési sav: citromsavEmulzió (sűrítőanyagok: gumiarábikum, glicerinészter, aroma, színezék: béta-karotin, antioxidánsok: aszkorbinsav, alfa-tokoferol)Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány:1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.
EGZOTIKUS ALKOHOLMENTES KOKTÉL GYERMEKEK RÉSZÉRE:
Egy nagy poharat háromnegyedik töltünk apróra zúzott jéggel. Meglocsoljuk 1/2-1 kiskanál gyümölcsszörppel, felöntjük ásványvízzel vagy szódával, majd belefacsarunk egy fél citrom levét, és egy késhegyni fahéjjal gazdagítjuk az ízét! Összekeverjük és mentalevelekkel díszítjük!