Morzsolt oregánó
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Oregánó morzsolt, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaCannelloni paradicsommártássalElkészítési idő: 2 óraElkészítés: bonyolultKöltség: átlagosHozzávalók:Fél kg darált marhahús, 1 kis fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dl száraz vörösbor, 2 ek olívaolaj, 1 tk Hováth Rozi oregánó, fél liter paradicsomlé (passata), 2 tk só, 1 tk cukor, bors, 1,5 dl tej, 1 ek vaj, 1 ek liszt, 1 kk őrölt szerecsendió, 25 dkg reszelt sajt, 1 csomag cannelloni tészta.Elkészítése:A töltelékhez a hagymát és egy gerezd fokhagymát egy evőkanálnyi olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal és egy teáskanyálni oregánóval fűszerezzük, majd a vörösborral puhára pároljuk. A mártáshoz a paradicsomlevet sóval, borssal, cukorral, egy evőkanálnyi olívaolajjal, egy teáskanál oregánóval és egy összezúzott fokhagymagerezddel 5-10 percig főzzük. A besamel mártáshoz a vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a tejjel, sóval, borssal és szerecsendióval folyamatosan keverve sűrűre főzzük. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A tésztákat kanál vagy habzsák segítségével megtöltjük a marhahúsos raguval. Egy jénaiba vagy kisebb, magas falú tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé. Egyenletesen elosztjuk a megtöltött tésztákon a paradicsommártást, végül befedjük a besamellel és a reszelt sajttal. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.Tipp:Parmezánnal vagy pecorino-val még ízletesebb lesz a fogás.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!