Szeletelt petrezselyem
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Petrezselyem szeletelt, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Származási hely: lásd a csomagoláson.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaKecskesajtos omlettElkészítési idő: 25 percElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:4 tojás, 2 száj újhagyma, só, bors, 15 dkg lágy, friss kecskesajt, 1 tk Horváth Rozi petrezselyem, 1 ek olívaolaj.Elkészítése:A tojásokat egy keverőtálba törjük, hozzáadjuk a fűszereket és villával selymesre keverjük. Közben egy serpenyőben felhevítjük az olajat, az újhagymát vékony karikákra vágjuk. A forró olajra öntjük a kikevert tojásokat és hagyjuk félig megszilárdulni, kevergetés és mozgatás nélkül. Ekkor rámorzsoljuk a kecskesajtot, megszórjuk az újhagymával, majd egy spatula vagy kenőkés segítségével félbehajtjuk az omlettet. Forrón tálaljuk, a tetejét kecskesajttal díszítjük.Tipp:Friss zöldségekkel, zöldfűszerekkel és akár különböző sajtokkal gazdagíthatjuk az omlettet.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!