Egész szegfűbors
20 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Szegfűbors egész, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaFűszeres, savanyított körteElkészítési idő: 30 perc + 2 nap érlelésElkészítés: könnyűKöltség: átlagosHozzávalók:1 kg kemény húsú körte, 10 szem Horváth Rozi egész szegfűbors, 2 dl alma- vagy fehérborecet, 150 g cukor, 1 kiskanál só, 2 dl víz.Elkészítése:A körtéket megmossuk, meghámozzuk, majd negyedeljük és kivágjuk a magházát. Szorosan egy steril befőttes üvegbe rakosgatjuk. Az ecetet, a szegfűborsot, a cukrot, a vizet és a sót 5 percig forraljuk, majd a körtékre öntjük. Az üveget azonnal lezárjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. Minimum két napig kell érlelni a körtéket, hogy jól átjárja a fűszeres lé. Főtt és sült húsokhoz, sajtokhoz kínáljuk.Tipp:A szegfűbors még intenzívebb ízű, ha felhasználás előtt egy mozsárban óvatosan megtörjük.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!