Lucullus - Egy kis plusz
Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt feketebors, Sonkaízű füstaroma
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
ReceptajánlatSült burgonyaHozzávalók:1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersóElkészítés:A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban, aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Felhasználási javaslat:A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem ígényel.)
Száraz, hűvös helyen tartandó!