Hozzáadott só nélkül, Só mentes ételek a család asztalára, Aromazáró csomagolásban
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Ropogós sültcsirke fűszerkeverék, hozzáadott só nélkül
Fokhagyma, Paprika, Rozmaring, Koriander, Majoranna, Kurkuma, Citrompor (maltodextrin, citromlé), Bors, Vöröshagyma
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaSült csirke tortillában50 pElkészítés könnyűKöltség átlagosHozzávalók:1 kisebb egész csirke megtisztítva, 1 zacskó Horváth Rozi Ropogós sültcsirke fűszerkeverék (hozzáadott só nélküli), 1 fej hagyma, 1 kisebb alma, 1 dl fehérbor, 3-4 gerezd fokhagyma, 2 nagyobb tortilla lap, 2 db paradicsom, 1 kisebb lilahagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 citrom leve, 2-3 ek olívaolaj, 2 marék bébispenót vagy zöldsaláta.Elkészítése:A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a 2 ek olívaolajjal és a fűszerkeverékkel, majd az egésszel alaposan bedörzsöljük a csirkét kívül-belül. A hasüregbe egy félbevágott almát teszünk és a félbevágott fokhagymákat. A csirke mellé öntjük a bort, majd lefóliázva 180°C-on 35 percig, majd fólia nélkül 200°C-on 20 percig sütjük. Miután kivettük a sütőből, újra fóliázzuk le fél órára. Közben a paradicsomokat és a lilahagymát vágjuk apró kockákra, keverjük össze a petrezselyemmel, kevés citromlével és olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk. A csirke húsát villával tépkedjük szálakra, keverjük. Össze a kisült szaftjával. Meleg tortillába töltsük a bébispenóttal, a paradicsommal.Tipp: adhatunk hozzá chilit, fetasajtot és friss zöldfűszereket is.
Száraz helyen tartandó!Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.