Tört színes bors
25 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Színes bors tört fűszerkeverék, szárított
Aromazáró csomagolásban
Bors (fekete, zöld, fehér), Rózsabors
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Tradicionális ízeink újragondolvaBorsos sült tarjaElkészítési idő: 1 óraElkészítés: könnyűKöltség: átlagosHozzávalók:6 szelet sertéstarja, 1 fej vöröshagyma, 1 ek Horváth Rozi tört színes bors fűszerkeverék, 1 tk só, 2 ek sertészsír, 1 dl száraz fehérbor.Elkészítése:A hússzeleteket sózzuk és szórjuk meg a Horváth Rozi tört színes borssal. A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, egy tepsi aljára fektetjük, majd rátesszük a tarjaszeleteket. Felöntjük a fehérborral és eloszlatjuk a tetején a zsírt, majd alufóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőben lefedve 35 percig, majd fólia nélkül 15 percig sütjük. Tálaljuk hagymás tört burgonyával.Tipp:Tegyünk a hús mellé néhány szál friss rozmaringot vagy kakukkfüvet!
Száraz helyen tartandó!