Chimichurri-szósz
Hozzávalók 3-4 fő részére: 1 csomag Kotányi Argentin Chimichurri fűszerkeverék (20 g), 80 ml langyos víz, 2 EK fehérborecet (esetleg citrom- vagy limelé), 5 EK olívaolaj
Elkészítés:
Termelői információ
Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.
Miként dolgozzák fel termékeiket:Betakarításukat követően a zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket – többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.