Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Mustár (7%): ivóvíz, cukor, ételecet, fehér mustármag, fekete mustármag, étkezési só, fűszerek, kurkuma kivonat, Édes fűszerpaprika, Cukor, Fehér mustármag (1%), Szárított fokhagyma, Chili (0,8%), Szárított vöröshagyma, Koriandermag, Szárított rozmaring (0,5%), Szárította majoránna, Feketebors, Kurkuma, Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, Borókabogyó, Égetett cukor, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Sűrítőanyag: xantángumi.
Allergének
A termék gluténtartalmú gabonaféléket (búza), tojást, tejet (és laktózt), szójababot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Tárolása
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.Tárolási típusSzobahőmérsékletű
Használati utasítások
Elkészítési javaslat1 adag (80 ml) fűszerpác 750 g húshoz elegendő.1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt, hogy az összetevők elkeveredjenek! Vágjuk la a tasak sarkát, majd gondosan minden oldalról fedjük be a páccal az előkészített húst.2. Tegyük a bepácolt húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.