Kategóriák
Kategóriák
Keresés
HU
EN
DE
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Pontgyűjtő program
Lagris hántolt, feles sárgaborsó 500 g
459
Ft
Kosárba
Hüvelyes
Tartós élelmiszer
Rizs, tészta, hüvelyes, gabona
Hüvelyes
Előző termék
Következő termék
Lagris hántolt, feles sárgaborsó 500 g
Cikkszám:
FP_VC11964
Rendelhető
459
Ft
Gyűjtőcsomagolás
:
12 db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség
:
1
További adatok
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
5 Ft
A borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették.
A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek.
További termékek:
Rizs
Lencse
Vörösbab
Szójabab
Származási ország kódja:*
*CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország
Részletek
Nyomtat
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Termékleírás
Termék információk
A borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették.
A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek.
Márka információk
További termékek:
Rizs
Lencse
Vörösbab
Szójabab
Egyéb információk
Származási ország kódja:*
*CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország
Allergén összetevők
Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben:
Energia
1442 kJ/340 kcal
Zsír
1,0 g
amelyből telített zsírsavak
0,2 g
Szénhidrát
61 g
amelyből cukrok
5,1 g
Rost
1,1 g
Fehérje
21 g
Só
0,02 g
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Az elkészítés módja:
1. A válogatott sárgaborsót mossa meg (A feles sárgaborsót nem szükséges előre beáztatni).
2. Főzze puhára, mielőtt azonban teljesen puhára fő, sózza ízlés szerint.
Tárolás
Tárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
Adatok
Szállítási Költség
:
1899
Vonalkód
:
8594004490650
Tömeg:
505 g/db
Árukereső.hu
Akciók
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Pontgyűjtő program
Nyelv váltás
hu
en
de
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom