Fokhagymagranulátum
25 db/karton
Alpfűszer, Praktikusabb granulátum formában
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Fokhagymagranulátum, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Származási hely: lásd a csomagoláson
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaTöltött dagadóElkészítési idő: 2,5 óraElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:1 kg dagadó, 15 dkg mazsola, 1 púpozott teáskanál Horváth Rozi fokhagymagranulátum, 1 ek só, 1 ek olívaolaj, 3 db csirkemáj, 1 ek friss kakukkfű, 2 dl száraz fehérborElkészítése:A mazsolát beáztatjuk annyi forró vízbe, amennyi ellepi. Eközben a húst kiterítjük a lehető legnagyobbra, beledörgöljük a fokhagymagranulátumot, a sót, az olívaolajat és a friss kakukkfüvet. Egyenletesen megszórjuk mazsolával, az apróra vágott csirkemájjal, majd feltekerjük a húst és megkötözzük. Kívülről is sózzuk, majd egy tálba tesszük és meglocsoljuk a borral. Lefedve, 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd 150 fokon további másfél órát, végül grillfokozaton megpirítjuk.Tipp:A dagadóhoz jól illik az aszalt szilva, a csillagánizs, bor helyett pedig világos sört is önthetünk a húsra.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!