Visszazárható aromavédő csomagolás
A füstölt paprikának intenzív-füstös, enyhén édeskés íze van.Jellegzetes ízt kölcsönöz húsételeknek, leveseknek, egytálételeknek, szendvicskrémeknek.
Paprika füstölt, édes, őrölt, szárított, I. osztály
pirospaprika
Allergének:
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Recept tipp:Burgonyakrémleves 4 fő részére- 6 közepes, hámozott burgonya- 20 dkg szeletelt bacon- 1 l víz- 6 EK olívaolaj- 50 ml főzőtejszín- 1/2 TK szerecsendió- 1/2 TK Kotányi őrölt feketebors- 2 EK Kotányi füstölt paprika- 1 EK só- 1 EK cukor- 1 TK Kotányi majoranna- 3 TK Kotányi babérlevél- 1 TK Kotányi őrölt rozmaring,Elkészítés:A bacont vékony csíkokra vágjuk fel, kevés olajon pirítsuk ropogósra, majd tegyük félre. A burgonyát kockázzuk fel, 2 EK olívaolajon pirítsuk át, adjuk hozzá a fűszereket, a sót és cukrot, majd vízzel öntsük fel. Ha a burgonya megpuhult, vegyük ki a babérleveleket. A levest pürésítsük és adjuk hozzá a tejszínt. Egyet forraljunk rajta. Tálaláskor szórjuk rá a bacon falatkákat.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó.