A természet legjava
A természet legjavaA fahéj a világ egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszere. Jellegzetes édes-fűszeres íze semmivel sem összetéveszthető. A főzés, sütés elején érdemes az ételekhez adni, hogy aromái minél jobban kiteljesedjenek.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából!A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon.Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Fahéj őrölt, szárított
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat
Felhasználási javaslat:Gyümölcsök, sütemények, vörös hús, forralt bor, grog ízesítésére ajánljuk. Az indiai, marokkói és karibi ízvilágot varázsolhatjuk általa otthonunkba.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.